All-in Glas, uw glasspecialist in Utrecht

Wij staan al meer dan veertig jaar in Utrecht bekend als dé glasspecialist. Onze glashandel is gevestigd in Utrecht, maar we rijden regelmatig naar klanten buiten de regio Utrecht. We kunnen glas leveren, glaszetten, glas bewerken en hebben een spoedservice. Deze spoedservice houdt in dat we in staat zijn om op zeer korte termijn glasschades te taxeren en te herstellen. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Samenwerking met verzekeraars

In de loop van de jaren hebben we een representatieve klantengroep kunnen opbouwen, onder meer in Utrecht. Dit komt door de korte lijnen in ons bedrijf, waardoor we klantgericht, flexibel en met persoonlijke aandacht kunnen werken. Naast vele huishoudens werken onze glaszetters regelmatig voor bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentes, beheermaatschappijen en grote winkelketens. Daarnaast zijn we bij All-in Glas trots op ons exclusieve samenwerkingsverband met een groot aantal verzekeraars. Dit is een aanwijzing voor de kwaliteit die ons glasbedrijf levert.

Alle soorten glas van uw glasspecialist

Naast onze spoedservice kan onze glashandel nog veel meer voor u betekenen. Als u een doe-het-zelver, schilder of aannemer bent in Utrecht en u heeft behoefte aan enkel glas, dubbel glas, isolerend dubbel glas, draadglas, gehard glas of een ander type beglazing: bij All-in Glas bent u aan het juiste adres voor iedere glassoort. Naast onze ruime collectie aan ruiten en glas, maken onze experts nog dagelijks op een ambachtelijke wijze glas-in-lood. Voor ouderwets en authentiek vakwerk zijn we u dus ook graag van dienst.

In de regio Utrecht krijgt u advies of hulp van All-in Glas!

Onze glaszetters kunnen daarom veel voor u betekenen. Graag geven we u advies over het beste type glas voor uw situatie en kunnen we u tips geven over hoe u uw beglazing netjes kunt monteren. Mocht dit toch niet lukken, dan helpen wij u graag met het plaatsen van uw glas. Kortom, All-in Glas is ook uw glasexpert in Utrecht.

 Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan