Uw glashandel in Utrecht is All-in Glas

Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Begonnen met één man personeel vanuit een oud pakhuis, uitgegroeid tot een allround glaszettersbedrijf met glaszetters, timmermannen en glas-in-lood-makers. Zoals onze naam vertelt, doen wij alles op het gebied van glas.

Als relatief klein bedrijf hebben wij korte lijnen in de organisatie, wat resulteert in flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Dit heeft ons in de loop van de jaren een representatieve klantenkring opgeleverd. Wij hebben dan ook de eer om al vele jaren een exclusief samenwerkingsverband te hebben met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen als Aegon, Reaal, Hoge Huys, RVS, Generali, Bouwfonds, Nieuwe Hollandse, Accent en meer.

Tevens mogen wij overheids-, gemeente-instellingen, beheersmaatschappijen en grootwinkelbedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Gezien het feit dat onze werkplaatsen centraal in de stad zijn gelegen en niet achteraf op een industrieterrein, zijn wij in staat om op zeer korte termijn schade’s te taxeren en te herstellen, omdat de aanrijtijden minimaal zijn. Dit geldt voor enkel en dubbel glas. Voornamelijk in de 24-uur-service is de korte aanrijtijd van groot belang. U wilt ‘s-avonds of ‘s-nachts niet eindeloos de wacht houden voor uw kapotte ruit.

Voor de handige doe-het-zelver, aannemer, klusjesman of schilder is er de mogelijkheid om glas of producten in onze werkplaats te kopen. Meestal klaar terwijl u wacht. Wij kunnen bijna alles leveren vanuit onze eigen werkplaatsen. In onze werkplaatsen hebben wij altijd een groot assortiment producten op voorraad. Doordat wij meerdere malen per week bevoorraad worden blijft de voorraad altijd op peil en ” grijpen wij bijna nooit mis”. “Grijpen wij wel mis” is het vaak nog dezelfde dag in huis.

Neem gerust de tijd om onze site door te lopen om zo ons bedrijf en onze werkzaamheden beter te leren kennen.

 Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan