Onze werkzaamheden

Wij zijn uw allround glashandel in de regio Utrecht

Als bedrijf houden wij ons bezig met het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven in de ruimste zin van het woord. Neem de tijd en lees deze pagina door om meer van onze werkzaamheden te weten te komen.

Offerte aanvragen?

Voor al onze werkzaamheden geldt dat u vooraf een prijs kunt opvragen. Duidelijk en gespecificeerd. Dit kan telefonisch, direct via ons offerteformulier, bij u ter plaatse of achteraf schriftelijk. Pas na ondertekening van onze offerte of opdracht-/werkbon is er sprake van een overeenkomst, waarbij u als klant precies weet waar u aan toe bent.

Enkel glas: alle soorten!

De werkplaatsen van ons bedrijf zijn centraal in de stad gelegen, waardoor wij in staat zijn om in zeer korte tijd schades te taxeren en desgewenst direct te repareren. Om dit te realiseren hebben wij een groot aantal glassoorten op voorraad. Vakkundig personeel verwijdert het oude glas, voert dit af en monteert het nieuwe glas. De werkplek wordt uiteraard schoon opgeleverd.

24-uur Service

Eén van de werkzaamheden van ons bedrijf is de 24-uur service. Dat betekent dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar kunt bereiken op hetzelfde telefoonnummer voor noodreparaties. U krijgt altijd een van onze personeelsleden aan de telefoon. Geen bandjes, geen piepers en ander onpersoonlijke hulpmiddelen.

Glas-in-Lood: ambachtelijk gemaakt!

Als een van de weinige bedrijven in Utrecht en omstreken maken wij nog op ambachtelijke wijze zelf glas-in-lood. Een van onze werkplaatsen is een glas-in-lood-atelier, waar dagelijks glas-in-lood wordt gemaakt. Elk glas-in-loodraam wat onze werkplaats verlaat, is uniek en waarschijnlijk enig in zijn soort. De ontwerpen worden door uzelf of in nauw overleg met ons gemaakt. Hierdoor wordt het uw glas-in-lood-paneel.

Door contact met meerdere glasfabrikanten in binnen en buitenland is het voor ons mogelijk om zo goed als elke gewenste glassoort en kleur te verkrijgen. Alles wordt gemaakt zoals u dat wilt. Van zeer klassiek tot zeer modern. De levertijden zijn uiteraard in overleg.

Dubbelglas van uw specialist in glas

Wij hebben ons in de loop van de jaren ontwikkeld als autoriteit op het gebied van dubbele beglazing in bestaande bouw en kozijnen. Het lukt ons vrijwel altijd om dubbel glas in uw kozijnen te plaatsen en wel zo dat het geheel voldoet aan alle regelgeving, bouwbesluiten en garantievoorwaarden van de fabrikant. Door een fabrikant dicht bij huis te kiezen met een zeer flexibel productieproces is het voor ons mogelijk om binnen acht uur een dubbele ruit bij u te vervangen. Dit alles voorzien van een KOMO-goedkeuring. Wekelijks persoonlijk overleg met de fabrikant en het dus kenbaar kunnen maken van onze, maar eigenlijk uw wensen, zorgt ervoor dat alles gaat zoals u dat wilt.

Dubbel glas is te onderscheiden in grofweg de volgende soorten: Standaard isolatie glas Luchtvulling (geen coating) HR+ isolatieglas Luchtvulling + metaalcoating (Neutral) HR++ isolatieglas Gasvulling (Argon, Krypton) + metaalcoating (Neutral).

Heeft u werkzaamheden op het gebied van glas en u bent die nog niet tegengekomen op onze site, neem vrijblijvend contact met ons op en bel gerust 030-2310694. Misschien kunnen wij u van dienst zijn.

 Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan